成日聽人(特別係女仔)講話想要一個又要想 tum 佢, 鍾意佢, 有錢, 有型, 夠高 etc 的男朋友…

男仔的就話想要一個樣掂, 身材好, 細心, 體貼的女朋友…

男女都會有自己心目中最理想的男/女朋友…那你心目中的男/女朋友又係點呢?

我自己認為其實女朋友第一要喜歡自己和懂得欣賞自己的人係最重要的!!

第二, 細心, 懂得體諒 和 明白事理….

其他…做男仔當然想女朋友個樣子唔錯啦….哈哈…不過唔係最重要…….身材重是無太大關係…….

個人認為內在比較重要……

你地又點睇呢??

另外, 祝"人日快樂"

Hans
24 Feb 2007

9 Comments
  1. FreeLand 11 年 ago

    我既要求真係簡單到無可再簡單 愛我錫我同專一 that’s it! 靚仔 ? 一向都唔係我杯茶 高過我 ? 唔好玩啦…香港無咩男仔高得過我,要咁攪既話真係等下世 有錢 ? well, 我鍾意靠自己搵錢 哈哈哈哈哈哈哈 珮夫人

  2. FreeLand 11 年 ago

    re Joey, 雖然係最簡單, 但都係最重要最基本的要求…咁都做唔到…其他野再好都無用… 哈哈…高過你最係難, 我都無你咁高, 都差少少……. Hans

  3. FreeLand 11 年 ago

    老總, 要搵個專一既都唔係好易….. =口= 我係出名既高妹來ga la 呵呵呵呵呵呵呵呵~~~~ 珮夫人

  4. Wai Yee 11 年 ago

    我都認同第一要喜歡自己和懂得欣賞自己的人係最重要的; 第二,要有義氣; 就算分手後,有事都會盡力幫你; 第三, 要有幽默感. 咁時常都可以好開心.

  5. FreeLand 11 年 ago

    re 吉列豬扖 , 第一點, 我十分認同….真係最基本最基本要做到的事…第三點就真係難d…..自問…都唔係 太 有幽默感, 成日都會唔知點tum女朋友開心…可以拍點下嗎? Hans

  6. Roy 11 年 ago

    最緊要專一.

  7. FreeLand 11 年 ago

    re Paddy, 絕對的認同這點….怕討厭不專一的人…. Hans

  8. JKelly 11 年 ago

    我都係高妹ar~! 我都認同第一要喜歡自己和懂得欣賞自己的人係最重要的。 不過亦要和我差不多高, 現正追尋中……….

  9. FreeLand 11 年 ago

    re jkelly e~咁你現在幾高呀? 放心啦~一定會俾你搵到既 珮夫人

發表迴響

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料

書虫BLOGBLOG(Blogger)關於本站

©2018 FreeLand All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d 位部落客按了讚: